Voorgerechten
Choclo con Manteca 4,75
Gegrilde maiskolf met roomboter/grilles corn on the cob with dairy butter
Gambas al la parrilla 14,75
Grote gegrilde garnalen in verse pikante knoflook olie en witte wijn. large grilled shrimps with garlic oil in white wine.
Chorizo griollos 9,75
Gegrilde pittige worstjes op Argentijns recept met knoflooksaus– grilled spicy chipolatas.
Tabla de quesos 15,75
kaas plankje met verschillende soorten kaas
Carpaccio de Ternera 14,75
Dungesneden rauwe Argentijnse ossenhaas met olijfolie, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
steak tartaar 15,75
Een steak tartaar van rauwe ossenhaas gemarineerd met ons eigen bedachte kruidenmix, verschillende smaken van pittig tot zoet in 1 hap. (dit is een koud gerecht)
Tiras de Bistec con Roquefordo salsa 15,75
Biefstuk reepjes op een bedje van salade met huisgemaakte Roquefort saus.
Gevulde paprika 13,75
Rijk gevuld met rundergehakt doperwtjes, rozijntjes en verse kruiden, de paprika wordt ingepakt in folie en stoomt gaar in onze houtskoolgrill.
Sopa de tomate 6,75
Huisgemaakte romige tomatensoep
Sopa de cebolla 6,75
Huisgemaakte Franse uiensoep
Empanadas de carne 9,75
Twee Argentijnse pasteitjes met rundergehakt
Sauzen
Warme sauzen naar keuze : champignon – peper -knoflook- chimichurri 3,25

Hoofdgerechten
Churrasco de cuadril
Lendenbiefstuk (200gr 24,75) (300gr 31,75) (400gr 39,-)
Bife de lomo/Argentijnse ossenhaas
ossenhaas (200gr 29,5,-) (300gr 38,-) (400gr 47,-)
Bife Ancho con huese 36,50
T-bone steak
Rib-eye steak/ El gringo
(300gr) 36,- (400gr) 47,-
Entrecote
(200gr) 25,50 (300gr)33,50 (400gr) 42,-
Costilla de cordero 27,00
Lamskoteletten in huisgemaakte knoflookolie +-350gr
Falafelschotel 18,75
huisgemaakte falafel, frietjes,salade en knoflooksaus
Costilla spareribs zoet of knoflook 22,75
Spareribs zoet of knoflook
Gamba’s a la parrilla 29,50
Gamba’s gebakken in huisgemaakte knoflookolie
Varkenshaas saté 20,75
Varkenshaas met huisgemaakte satésaus
Hamburger 16,75
huisgemaakte burger op een broodje met frietjes
pepersteak 29,–
ossenhaas in een romige jus met echte peperkorrels voor de bite
zalmmoot 29,50
zalm op de huid gebakken in knoflook gember en kruidenboter
Al deze gerechten worden geserveerd met frietjes of gepofte aardappel + salade
Bijgerechten
Hele gegrilde paprika 3,50
Pepersaus, champignonsaus, warme knoflooksaus, Chimichurri 3,25
gebakken aardappeltjes 4,75
Paprika, uien en champignons gebakken in knoflook 4,50
Sperzibonen met gebakken knoflook en uien met verschillende kruiden 4,50
Gekruide rijst gekookt in kokosmelk met ananas en rozijntjes 4,50
Desserts
Dame blanco 8,75
Vanille roomijs met chocoladesaus en slagroom
Brownie 9,25
Chocolade brownie met vaniile roomijs en slagroom
Creme caramel 9,50 Caramel ijs, vanille roomijs romige caramelsaus en slagroom
Monchou de Argentina 9,50 Monchou roomtaart met kersen topping.
Parrilla Grande
OPENINGSTIJDEN
DINSDAG-ZONDAG
Keuken open 16:30 / 23:00
Heeft u nog een vraag?
Laat het ons weten! Wij zullen zo snel mogelijk een reactie geven