Voorgerechten
Gambas al la parrilla 14,75
Grote gegrilde garnalen in verse pikante knoflook olie en witte wijn. large grilled shrimps with garlic oil in white wine.
Chorizo griollos 9,75
Gegrilde pittige worstjes op Argentijns recept met knoflooksaus– grilled spicy chipolatas.
Tabla de quesos 15,75
kaas plankje met verschillende soorten kaas
Carpaccio de Ternera 14,75
Dungesneden rauwe Argentijnse ossenhaas met olijfolie, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
steak tartaar 16,75
Een steak tartaar van rauwe ossenhaas gemarineerd met ons eigen bedachte kruidenmix, verschillende smaken van pittig tot zoet in 1 hap. (dit is een koud gerecht)
Tiras de Bistec con Roquefordo salsa
Biefstuk reepjes op een bedje van salade met huisgemaakte Roquefort saus (16,75)
Gevulde paprika
Rijk gevuld met rundergehakt doperwtjes, rozijntjes en verse kruiden, de paprika wordt ingepakt in folie en stoomt gaar in onze houtskoolgrill. (13,75)
Sopa de tomate
Huisgemaakte romige tomatensoep
Sopa de cebolla Huisgemaakte Franse uiensoep
Empanadas de carne
Twee Argentijnse pasteitjes met rundergehakt (12,50)
Sauzen
Warme sauzen naar keuze : champignon – peper -knoflook- chimichurri 3,25

(
Hoofdgerechten
Bife de lomo/Argentijnse ossenhaas
ossenhaas (200gr 31,-) (300gr 41,-) (400gr 51,-)
Bife Ancho con huese 42,-
T-bone steak
Rib-eye steak/ El gringo
(300gr) 38,- (400gr) 49,-
Entrecote
(300gr)36,- (400gr) 45,-
Costilla spareribs zoet of knoflook
Spareribs zoet of knoflook (26,-)
Gamba’s a la parrilla
Gamba’s gebakken in huisgemaakte knoflookolie (32,-)
Varkenshaas saté
Varkenshaas met huisgemaakte satésaus (23,75)
Hamburger
huisgemaakte burger op een broodje met frietjes (22,-)
pepersteak
ossenhaas in een romige jus met echte peperkorrels voor de bite(31,75)
vis van de dag
zalm, zeebaars, tonijn
op de huid gebakken in knoflook gember en kruidenboter(33,75)r
Al deze gerechten worden geserveerd met frietjes of gepofte aardappel + salade
Bijgerechten
Hele gegrilde paprika 4,75
Pepersaus, champignonsaus, warme knoflooksaus, Chimichurri 3,25
gebakken aardappeltjes 5,75
Paprika, uien en champignons gebakken in knoflook 4,75
Sperzibonen met gebakken knoflook en uien met verschillende kruiden 4,50
Gekruide rijst gekookt in kokosmelk met ananas en rozijntjes 4,50
Desserts
Dame blanco 8,75
Vanille roomijs met chocoladesaus en slagroom
Brownie 9,25
Chocolade brownie met vaniile roomijs en slagroom
Creme caramel 9,50
Caramel ijs, vanille roomijs romige caramelsaus en slagroom
Monchou de Argentina 9,50 Monchou roomtaart met kersen topping.
Parrilla Grande
OPENINGSTIJDEN
DINSDAG-ZONDAG
Keuken open 16:30 / 23:00
Heeft u nog een vraag?
Laat het ons weten! Wij zullen zo snel mogelijk een reactie geven